Техническият паспорт е задължителен,направете го полезен! Обадете ни се: + 359 878 828 007

Желанието на клиентите е да имат място не далеч от столицата, на което да почиват пълноценно. Инвеститорите имат ясна представа за това как трябва да изглежда вилата им – опростена визия и добра комуникация сграда – зелена площ. За целта проектантите избират двускатно решение около движещата ос вход на имота – сграда – зелена площ.

Тъй като сградата е вилна и не се очаква да има особен прой посещения от външни лица проектантското решение е домакинята, съответно кухнята да бъде ситуирана в западната част на сградата. По този начин посредством прозорец домакинята има непосредствена връзка със зелените площи, което позволява както наблюдение на евентуално играещи деца, така и добра комуникация с гости. Освен това заедно с кухнята в западната част са поместени всички мокри помещения. Така максимално се улеснява връзката двор – санитарни помещения.

На първия етаж освен това има просторна дневна в югозападната част на сградата и спалня за възрастните  членове на фамилията в северозападната. Поместена там спалнята е леснодостъпна без да има изкачване на стълби и е от „тихата” страна на къщата.

На втория етаж са разположени две спални, детска стая, просторна тераса, санитарен възел и килер. Детската стая е разположена на запад, а едната спалня и санитарният възел са на изток – лесно комуникативни с терасата.